top of page
Logosuunnittelu valokuvaajalle

Logo on brändisi kuvallinen kiteytymä. Sen syvimpänä tehtävänä on toimia brändisi tunnistettavana elementtinä. Sen tulee olla monipuolinen eri tarpeisiisi eli se ei saa lukittautua yhteen muottiin. Sen tulee näyttää myyvältä mobiilissa, mutta myös suuressa printissä.

Logosuunnittelu

pexels-eugenia-remark-15548885 (1)_edited.jpg

Viehättäisikö logopaketeistani sinua…

NO.01

Logopaketti - Begin

Kartoituskysely
Päälogo

Monogrammi
Visualisointikuvat

Kun tarvitset vain tarvittavan. Begin - paketti tarjoaa sinulle päälogon, mutta sen kumppanina myös nimikirjaimista muodostuvan symbolin eli monogrammin. Tahdon pienimmän pakettini säilyttävän monipuolisuuden, jotta sinulta löytyy versio uudesta logostasi mm. profiilikuviin.

NO.02

Logopaketti - Family

Kartoituskysely
Päälogo ( 2 variaatiota )
Monogrammi

Kuvitettu brändisymboli
Logokokonaisuus

Visualisointikuvat

Täyden logoperheen kattava paketti, jonka brändisuunnittelun asiakkaani saavat myös. Family tarjoaa sinulle jokaista käyttötarkoitusta varten toimivan logon. Unohtamatta yrityksesi tarinaa viestivän symbolin.

Et ole yksin tällä matkalla. Kuljetaan yhdessä kohti unelmiesi logoa.
Brändisuunnittelu, Logosuunnittelu

Love letters from clients

''Lopputulos on todella minun näköiseni ja kuvastaa juuri niitä asioita joita toivoin. Visuaalisten seikkojen ohella myös brändini ydin kirkastui minulle tämän matkan aikana, joten kokemus oli kaikin puolin todella hyödyllinen. Koin, että Anni oli aidosti kiinnostunut brändistäni ja kartoitti tilanteeni alusta asti huolellisesti ja minua kuunnellen. Hän oli suuri apu siinä, että löysin oman tekemiseni uniikin ytimen."

- Anita Vartiainen, Valokuvaaja

bottom of page